Kontaktirajte nas: 021 221-100

Filip GastroPOS blagajna za ugostiteljstvo je Windows programsko rješenje za evidenciju narudžbe i prodaje u ugostiteljskim objektima (kafići, restorani, konobe, fast-foodovi, hoteli…).
Rješenje je vlastiti proizvod Filip informatike i u primjeni već više od 10 godina.
 

Filip GastroPOS blagajna za ugostiteljstvo dolazi u dvije osnovne verzije – Standard i Touch.
Touch verzija je namijenjena za instalaciju i rad na zaslonima osjetljivima na dodir, bilo da je riječ o integriranom sustavu ili standardnom PC računalu s „touch screen“ zaslonom. Standard verzija je namijenjena za instalaciju i rad na standardnim PC računalima i običnim zaslonima.
 

Za potrebe kompletnog robno-materijalnog poslovanja, Filip GastroPOS blagajna za ugostiteljstvo je integrirana s poslovno-informacijskim sustavom 4D Wand – modul Maloprodaja server, u kojem se nalaze ulazni robni dokumenti, dokumenti proizvodnje po normativima, dnevni prometi, financijski izvještaji poput trgovačke knjige i knjige popisa, specifikacije sredstva plaćanja, R1 računi, obračun PDV-a, stanje zaliha, nivelacije cijena…

 Naziv 
Brošura Filip GastroPOSPreuzimanje
Početna  |  Programi za fiskalne blagajne  |  Oprema za fiskalne blagajne  |  Što je fiskalizacija?  |  Kontakt Copyright 2012 by Filip informatika d.o.o.