Kontaktirajte nas: 021 221-100

4D Wand je poslovno informacijski sustav za vođenje malih i srednjih poduzeća, proizvod zagrebačke tvrtke 4th Dimension d.o.o. (www.4d.tm).
Riječ o jednom od najkvalitetnijih i najprodavanijih hrvatskih poslovnih programa koji je u primjeni u više od 1100 tvrtki.
 

Sustav je građen modularno na način da se svaki modul može koristiti kao samostalna aplikacija, međutim puna snaga sustava dolazi do izražaja integracijom više modula.
 

U integriranom sustavu financijska knjiženja dnevnih promjena nastalih u robno-materijalnom modulu mogu se, pomoću unaprijed pripremeljnih pravila knjiženja, izvesti u nekoliko desetaka sekundi, te su na taj način svi financijski izvještaji potrebni za donošenje poslovnih odlula ažurni i uvijek dostupni.
 

4D Wand POS blagajna je 4D Wand modul namijenjen za maloprodajne POS sustave, dok 4D Wand omogućuje izdavanje fiskalnih računa i iz robno-materijalnih modula Veleprodaja i Maloprodaja.
 

Filip informatika je 4D Wand zastupnik za područje Dalmacije već 11 godina i u tom periodu uspješno smo ga implementirali u više od 90 tvrtki.


Više o 4D Wandu…

 

Početna  |  Programi za fiskalne blagajne  |  Oprema za fiskalne blagajne  |  Što je fiskalizacija?  |  Kontakt Copyright 2012 by Filip informatika d.o.o.